Opis forum
Użytkownik
Otóż około godziny 20:00 serwer zostal rozłaczony z niewiadomo jakiego powodu... po 40 minutach został włączony postanowilem zamówic z sms shopu itemki... wszystko ładnie mi przyszlo to co chcialem i pozniej po 5 minutach znowu sie wylaczyl po nastepnych 10 minutach sie znow wlaczyl ale z cofka i wyszlo na to ze nie mam itemow t.j(200cc i softy) tych co zamowilem i punkty tez poszly... prosze o rozważenie tej sprawy..
Ostatnio edytowany przez Rafał Aka Brutus ;d (2009-11-11 20:50:20)
Juz pare osob zakomunikowalo taki blad, wydaje mi sie ze da sie to ustalic na podstawie tranzakcji z item shopem i sprawa zostanie wyjasniona. Serwer bardzo czesto ma crashe, jest online crash i off, wiec jezeli niema gm na komputerze to raczej bedzie trzeba troche poczekac na restart. Np. dzisiaj od 7 rano serwer jest off i jest 11:35 i nadal off, chodzisz gdy patrzysz kto jest online niby pare osob jest. Trzeba naprawic te crashe bo ciezko sie gra wbije pare lvl crash cofka i od nowa.
Ostatnio edytowany przez Wezi (2009-11-12 10:37:17)
Nowy użytkownik
Odrazu jak god bedzie oddawal itemy, to miałem tak jak Brutus, z tym, że ja straciłem "tylko" 50cc. Mój nick : zaper'kowale